Mosaic™

Нов дизайн и много
иновации за всички ваши проекти

🡐 Назад

Legrand BG - Mosaic
Mosaic™: Нов дизайн и много иновации за всички ваши проекти

Mosaic е обновена, за да предложи по-голяма модулност и гъвкавост. Самостоятелно монтирани на стената инсталационни компоненти или модулни механизми за вграждане в офис решения - серията е още по-модулна, по-свързана, дори по-здрава и бърза за инсталиране.

 
 
Legrand BG - Mosaic
Mosaic™: обновен дизайн

Mosaic, емблематична и съвременна серия, с обновен дизайн, за да бъде в отговор на настоящите строителни тенденции. И все пак Mosaic запазва характеристиките, който са гарантирали успеха на серията през годините: форма, модулност, разнообразие от механизми и брилянтния бял цвят.

Legrand BG - Mosaic
Mosaic™: ненадминато разнообразие от функции

Mosaic, с повече от 250 функции, предлага голямо разнообразие от решения: осветление, комфорт и безопасност, захранване, връзка с информационна мрежа, умни решения, включително и Mosaic with Netatmo. Адаптируемата и модулна серия отговаря на всички изисквания за свързаност, размери, капацитет за кабели и дизайн.

 
 
Legrand BG - Mosaic
Съвременни цветове

Брилянтно бяло, традиционно алуминиево или елегантно и съвременно черно: 3 финиша. За помещенията със специални нужди, антибактериалното бяло отговаря на всички хигиенни изиквания и естетичност. Дискретно, с високотехнологична нотка или практично, Mosaic лесно пасва навсякъде

 
 
Legrand BG - Mosaic
New Mosaic™: Easy-Led девиаторен ключ: Адаптируем ключ

Easy-Led девиаторен ключ е адаптируем ключ, който може да се превърне в ключ с подсветка или в ключ с индикатор. Един единствен механизъм за 3 различни функции според нуждите на потребителя. Лесно за монтаж, индикаторната лампичка/подсветката се монтират в предната част на механизма.

Mosaic иновация за атрактивна приглушена светлина или индикация за откриване на препятствие

 • Legrand BG - Mosaic - Монтажна рамка

  Поставете подсветката след като отчупите долната част на монтажната рамка.

 • Legrand BG - Mosaic - Монтажна рамка

  Свържете проводниците към съответните клеми

Legrand BG - Mosaic
Плосък контакт на Legrand: стандарт за оптимална безопасност

Mosaic плосък контакт е вече Legrand стандарт за всички контакти 2P+E. Атрактивен дизайн, който дори подобрява работата на инсталатора и гарантира спокойствие благодарение на ненадмината патентована функция за безопасност на Legrand

Legrand BG - Mosaic
Mosaic™ механизми за вграждане

За безупречни работни места, всички цветни контакти и преокабелени контакти са плоски (за вграждане в колони, мини колони, подови кутии, кабелни канали или механизми самостоятелно монтирани на стената). Тъй като няма възможност за събиране на прах, антибактериалните контакти Mosaic са дори още по хигиенични.

 
 
Legrand BG - Mosaic
Mosaic™ контакти за свързване: иновация спестяваща време

Гарантирано бърз монтаж благодарение на аксесоарът за свързване Mosaic Link, тъй като всичко, което трябва да направите е да свържете проводниците отстрани с едно движение.

Mosaic™ with Netatmo

Със свързаните решения Mosaic with Netatmo управлявате вашите професионални пространства или вашия дом: осветлението, щорите и електроуредите се управляват от разстояние чрез смартфон и локално чрез гласови команди или самия механизъм.

 • Legrand BG - Mosaic

  ЛОКАЛНО ОТ МОДУЛА ЗА УПРАВЛЕНИЕ

  Например, безжичния сценариен master ключ "Излизам / Прибирам се" може да се използва за изключване на цялото осветление с едно движение и персонализирани сценарии.

 • Legrand BG - Mosaic

  ОТ РАЗСТОЯНИЕ, ЧРЕЗ СМАРТФОН

  Безплатното приложение Home + Control се използва за управление на цялото осветление, щори и електрически уреди във вашите работни помещения от смартфон, стая по стая.

 • Legrand BG - Mosaic

  ГЛАСОВИ КОМАНДИ ЧРЕЗ ВАШИЯ ГЛАСОВ АСИСТЕНТ

  Гласов асистент като този на Apple, Siri или Google Assistant ви позволява да използвате гласа си, за да контролирате осветление, щори и електроуреди във вашите работни помещения.

НАЧАЛО НА СВЪРЗАНАТА ИНСТАЛАЦИЯ

 • Legrand BG - Mosaic - Свързан gateway с контакт
  Свързан gateway с контакт

  Действа като gateway между рутера и свързаните жични продукти. Може да замени стандартен контакт. Монтира се в единична стандартна конзола.

 • Legrand BG - Mosaic - Свързан gateway модул
  Свързан gateway модул

  Действа като gateway между рутер и свързаните жични продукти. За монтаж в разпределително електрическо табло.

РАЗШИРЯВАНЕ НА СВЪРЗАНАТА ИНСТАЛАЦИЯ

 • Legrand BG - Mosaic - Безжичен сценариен master ключ
  Безжичен сценариен master ключ "Излизам/Прибирам се"

  Дава възможност за управление на сценарии, които може да се персонализират от приложението Home + Control. Изключително тънък, поставяте го където пожелаете.

 • Legrand BG - Mosaic - Свързани ключове
  Свързани ключове

  Използват се за управление на осветлението локално или от разстояние. За всички видове лампи.

 • Legrand BG - Mosaic - Свързан контакт 16А
  Свързан контакт 16А

  За управление на електроуредите, проследяване на консумацията и изпращане на известия в случай на прекъсване на захранването.

 • Legrand BG - Mosaic - Свързан ключ за щори
  Свързан ключ за щори

  За управление на всички видове моторни щори с електрически и/или механичен стоп, локално и от разстояние.

catalogue