Други Legrand марки

Уникален дизайн и разнообразие от функции, отговарящи на най-високите стандарти

🡐 Назад

LEGRAND Е СПЕЦИАЛИСТЪТ В ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ДИГИТАЛНА СГРАДНА ИНФРАСТРУКТУРА

Глобален специалист в областта на електрическите и цифрови сградни инфраструктури, Legrand предлага продукти и решения с висока добавена стойност за търговски, жилищни и промишлени сгради. Компанията работи ежедневно и отдадено в подкрепа на развитието на свързаните сгради и автоматизация, като осигурява устойчив достъп до електроенергия за милиони потребители по целия свят. Богатият технологичен опит, водещите позиции, широката гама от продукти, международното присъствие и силата на марките правят Legrand референция в световен мащаб.

С операции в близо 90 страни и над 37 000 служители, Legrand генерира продажби от над 5,5 млрд. Евро през 2017 г.

Портфолио от водещи марки на групата:

LEGRAND – BTICINO- ADLEC- DA- LITE- C2G- CHIEF- FINELITE- HDL- HPM- INDO ASIAN SWITCHGEAR- INFORM- MIDDLE ATLANTIC- MINKELS- NEAT- NUMERIC UPS- ON-Q- RARITAN- SANUS- SEICO- SHIDEAN- SMS- TYNETEC- VANTAGE- WATTSTOPPER- ZUCCHIINI и други.

BTICINO

BTicino, с редица заводи и производствени мощности в Италия и в чужбина, както и успешна, добре позната търговска марка в повече от 60 страни по света, е част от групата Legrand от 1989 г. насам. Покупката на BTicino даде на Legrand марка, която представлява на международно ниво най-добрите традиции в италианския дизайн, иновации и производство.

Vantage

Системата за автоматизация и контрол на осветлението Vantage прави живота ви още по-луксозен и зашеметяващ. Интерфейси с едно докосване за екслузивни къщи, мезонети, пентхауси и техния контрол на посетителите. Vantage разполага с всички необходими инструменти за интегриране на функциите на сградата в една централна система, която може да бъде програмирана да работи по график, чрез сензори или бутони.

Nuvo

Nuvo, цялостна домашна аудио система, гарантира неповторимо изживяване за слушане с различни аудио решения (безжични или кабелни), специално проектирани да съответстват на невероятната прецизност на най- новите източници на стрийминг и интуитивен контрол. Лесни за инсталиране, още по-лесни за ползване, системите Nuvo са идеалното решение за всеки дом.

ZUCCHINI

Най-съвременното решение за разпределение на енергия в инсталации, машини, оборудване и осветителни тела или между електрически разпределителни табла. Шинопроводите на Zucchini са налични в 3 диапазона (ниска мощност, средна мощност и висока мощност) и отговарят на всички изисквания за инсталиране от 25А до над 5000А.

ART D’ARNOULD

Марката Art d’Arnould почти половин век се явява законодател на висшата мода в електрическото оборудване, а изделията й са станали еталон за добър вкус и традиционно високо качество, съчетаващи в себе си елементи на истински произведения на изкуството и нови технологии. Колекцията Art d’Аrnould – това е елегантната изисканост на висшето общество, ежедневен красив детайл, това е еклектика на самия Париж, първата глътка на скъпо вино.. И най-вече – това е душата на Вашия интериор и Ваш неповторим почерк.

CP Electronics

CP Electronics помага на компаниите да намалят оперативните си разходи и въглеродния отпечатък чрез рентабилни решения за осветление, отопление и вентилация. Стремежът за доставяне на висококачествени и иновативни продукти на пазара доведе до разработване на широка гама от патентентовани продукти, голяма международна клиентска база, изключителна репутация за надеждност в тази високо специализирана област на сензори за движение.