НОВИНИ

Legrand is #SwitchedOn
2020-05-19

Switched On

100% ангажираност и солидарност в отговор на COVID19

Май 2020 г. - Legrand, глобален специалист в изграждането на електрически и цифрови инфраструктури, стартира своята социална стена (social media wall), посветена на кризата COVID19.

Наречена „Legrand is #SwitchedOn“, тази социална стена обединява различните инициативи, публикувани в Twitter, Facebook, LinkedIn или Instagram, предприети от Legrand по целия свят за справяне с пандемията. Платформата предоставя информация в реално време за интензивната ангажираност и солидарност проявени от Групата и нейните дъщерни дружества в условията на безпрецедентна икономическа и санитарна криза.

Основната цел на тези многобройни и разнообразни инициативи е преди всичко да запазят здравето и благополучието на всички служители на Legrand. Те са насочени и към осигуряване на непрекъснатост на обслужването на клиентите и партньорите, чиято дейност е от съществено значение за функционирането на икономиката. И не на последно място, тези инициативи допринасят за взаимните усилия насочени към противодействие на последиците от кризата, особено по отношение на персонала на болници и домове за възрастни хора.

„Legrand is #SwitchedOn“ се актуализира в реално време и е достъпен чрез www.legrand.bg.