Колони и мини-колони за работното място

 

🡐 Назад

Колони и мини-колони

Пълна свобода на избор

Нашата богата гама от колони и мини-колонки за работното място, гарантира пълна свобода на избор при осигуряване на захранването в различни пространства и истинско удобство точно там, където потребителите имат нужда. Предлагат се в три варианта за оптимална хармония с дизайна на ключовете, контактите и различните интериори: бял, алуминиев, черен.

Колони и мини-колони

Snap-on колони и мини-колони

Атрактивни и функционални, те могат да се оборудват с механизми Mosaic™ и Arteor™ бързо и безпроблемно. Предлагат се във варианти: 1 секция (двустранна), 2 и 4 секции, и с различни височини:

  • 0,30 м и 0,68 м за мини-колони
  • 2,70 м (с възможност за адаптиране до 3,9 м) и 3,90 м (с възможност за адаптиране до 5,1 м)

Предлагат се и мобилни колони и мини-колони за пълна гъвкавост и перфектна адаптивност при преконфигуриране на пространства.

Колони и мини-колони

Универсални колони и мини-колони

Осигуряват перфектна съвместимост с различни стандарти ключове и контакти, от различни серии. Универсалните колони и мини-колони се предлагат с 1 или 2 секции и с различни височини:

  • 0,30 м и 0,68 м за мини-колони
  • 2,70 м (с възможност за адаптиране до 3,9 м) и 3,90 м (с възможност за адаптиране до 5,1 м).
Колони и мини-колони

Лесно инсталиране

Иновативната компенсираща система „завъртане и фиксиране“ заключва позицията на колоните – цялата гама е оборудвана с тази система (с изключение на колоните с 4 секции).

Гъвкавият водач за кабели се използва както хоризонтално, така и вертикално за колоната с 4 секции и колоните с 1 или 2 секции, доставя се с допълнителен комплект аксесоари, за да се улесни преминаването на кабели между колоната и кабелните скари.

catalogue