Нови подови кутии – наистина универсална гама

 

🡐 Назад

Подови кутии

Естетика, адаптивност и модулност

Независимо дали са стандартни или за пълно вграждане, подовите кутии са проектирани така, че да се интегрират безпроблемно във всеки тип подова настилка и да отговарят на всички изисквания по отношение на дизайн, брой модули и лесна употреба. Бързи и лесни за инсталиране, тези решения са идеални за офиси, заседателни зали, училища, болници, магазини и др.

Подови кутии

Многобройни конфигурации

В зависимост от избраната версия на кутията (стандартна версия, версия за пълно вграждане или кръгла), гамата има различен вариант на капака -пластмаса, неръждаема стомана или месинг, които се съчетават с подовото покритие и цялостния интериор. Кутиите се предлагат в три размера и има 2 начина на вграждане на инсталационни елементи Mosaic ™ в тях – хоризонтално или вертикално. Изборът на тип монтаж зависи от необходимия брой контакти и розетки, употребата им и свободната височина в пода: 12/18/24 модула при монтаж в хоризонтално разположение и 8/12/16 модула при вертикално разположение на механизмите.

Подови кутии

Гъвкави и изцяло модулни, с възможност за персонализация

Всички стандартни и за пълно вграждане кутии са модулни, което означава, че могат лесно да се адаптират към нуждите на всеки проект и да се променят. Това позволява да се вземат решения в процеса на работата и дава повече време за обсъждане на проекта, ако например има промяна в средата (вид на подовата настилка, декоративно покритие и т.н.).

Подови кутии

Подови кутии, устойчиви на атмосферни влияния

Подовите кутии на Legrand са устойчиви на атмосферни влияния, което означава, че можете безопасно да ги монтирате дори в най-специфичните места, за да осигурите необходимото захранване и пренос на данни.

Предлагат се в две версии:

  • IP 44 за плочки и мрамор, за монтаж в бетонна замазка
  • IP 66 ( със затворен капак) и IP 54 (с изход за кабел) за монтаж в двоен под или бетонна замазка.
catalogue