Бърза и лесна инсталация

Решения, с които можете да ускорите инсталацията си,
да спестите време и да увеличите производителността.

🡐 Назад

 • Legrand BG - Linkeo C

  Новата система Linkeo C, включва Keystone RJ45 конектори от cat.5е до cat.6А. Позволява бързо терминиране, без използване на инструменти и заключване с едно докосване. Технологията гарантира изключителна надеждност при преноса на данни. По-голям комфорт при работа и по- малко усилие. Лесен е за свързване, демонтиране и повторно свързване, без повреда на самия конектор.

  Минималистичен и екологично съобразен дизайн, с иновативна опаковка, която намалява времето за разопаковането и отпадъците: 100% картон, без повече пластмаса.

 • Legrand BG - Linkeo C
  1. Подвижна капачка
   Цветният код на заключващата скоба, обозначава категорията на конектора – 5e, 6 или 6A.
    
  2. Заключваща скоба
   Оптимизираният размер и ергономичната форма на скобата, позволяват по-малък натиск при манипулация. Спестено е малко усилие при всяко свързване.
    
  3. Основа на конектора
   Основата и капачката трябва да се разделят, за да се улесни процеса на повторно терминиране.
    
  4. Завъртете скобата надолу
   Заключете към основата на конектора.
 • Legrand Linkeo C - Бързо свързване

  Бързо свързване и повторно терминиране

  LINKEO C keystone конекторът е проектиран да направи всяка стъпка от процеса на инсталиране и поддръжка бърза и лесна. Всеки конектор може да се свърже за 1 минута и 10 секунди. И да се демонтира и отново да се свърже, без инструменти или без каквито и да е повреди. Конекторите остават готови за използване отново и отново.

 • Legrand BG - Linkeo C

  Категории от 5e до 6A, точната производителност за нуждите на всеки клиент

  От пач-панелите до розетките, кабелите и пач-кордите на работното място, LINKEO C системата осигурява висока производителност на изградените цифрови инфраструктури.

  В основата на системата е keystone конекторът RJ 45, наличен във всички категории, от 5e до 6A, в екранирани или неекранирани версии. Цветният код ви помага да ги идентифицирате с един поглед.

 • Legrand BG - Linkeo C

  Предварително позициониране на панели, без фиксиране

  Пач-панелът LINKEO C улеснява инсталирането и поддръжката. Достатъчно е да поставите пач-панелите между 19" профили на шкафа, без винтовете. Те остават на място и може лесно да извършвате останалите си операции. Фиксирайте всеки панел, след като всичко е правилно подредено и свързано.

  Пач-панелът LINKEO C стандартно се доставя със система за кабелен мениджмънт, която ви позволява лесно да организирате кабелите, осигурявайки чист монтаж.

  На гърба на панела, например, няколко водача за кабели поддържат кабелите организирани и правилно прокарани през шкафа. Практично решение, което улеснява рутинната поддръжка и ограничава случайни изключвания.

 • Legrand BG - Linkeo C

  Гарантирана свързаност от край до край

  Розетка за пренос на данни за единичен keystone RJ45 конектор; бяла, 2 модула, лесно идентифициране на компютърната мрежа благодарение на поле за маркиране. Може да се инсталира в подови канали и/или колони, модули за бюро, подови кутии, конзоли за вграден и/или открит монтаж.

Linkeo C
Legrand - Linkeo C Legrand - Linkeo C
catalogue