Широка гама
сензори за присъствие

Голяма част от нашите сензори отчитат и ниво на осветеност,
за да остане изключено осветлението при наличие
на естествена светлина

< Назад

 • Legrand BG - PIR сензори за присъствие

  PIR сензори за присъствие

  PIR (пасивни инфрачервени) сензорите отчитат промяната в положението на топлинни източници (например човешко тяло) за да отчетат присъствие/движение. PIR сензорите са подходящи за по-малки пространства. Всички PIR сензори на CP Electronics имат вграден сензор за осветеност, както и индикатор показващ засичане на присъствие/движение.

  Вижте повече
 • Legrand BG - Микровълнови сензори за присъствие

  Микровълнови сензори за присъствие

  MW (микровълновите) сензори използват микровълни за засичане на присъствие/движение и са идеални за използване в големи общи пространства и зони с неправилна форма. При избора на тази технология трябва да се вземат предвид площта и/или материала на стената, защото MW технологията е в състояние да засича присъствие/движение дори през материали като стъкло, дърво, гипс и т.н. Микровълновите сензори са оптималното решение за приложения като паркинг, класни стаи, офиси, дълъг и широк коридор, зони с високи температури и др. Всички MW сензори на CP Electronics имат вграден сензор за осветеност, както и индикатор показващ засичане на присъствие/движение.

  Вижте повече
 • Legrand BG - Сензори за присъствие за монтаж на големи височини

  Сензори за присъствие за монтаж на големи височини

  CP Electronics предлага PIR сензори за присъствие, специално проектирани за управление на осветлението във високи помещения в складове, логистични бази и други. Предлагат се и в нискотемпературен вариант и версия за монтиране към осветително тяло. Всички PIR сензори на CP Electronics имат вграден сензор за осветеност, както и индикатор показващ засичане на присъствие/движение.

  Вижте повече
 • Legrand BG - Сензори за присъствие за коридор

  Сензори за присъствие за коридор

  CP Electronics предлага гама от сензори за присъствие, специално проектирани за използване в дълги тесни пространства като коридори. Всички сензори на CP Electronics имат вграден сензор за осветеност, както и индикатор показващ засичане на присъствие/движение.

  Вижте повече
 • Специализирани сензори

 • Legrand BG - Аксесоари за сензори за присъствие

  Аксесоари за сензори за присъствие

  Богата гама от аксесоари, които да ви помогнат при инсталирането и персонализирането на сензорите за присъствие. Гамата включва конзолни  кутии, удължители, монтажни кутии с IP защита, скоби, кутии за окабеляване и декоративни рамки.

  Вижте повече