Системи за структурно окабеляване

LCS³ превъзходство в 3 измерения за центрове за данни и локални мрежи - Производителност, Ефективност, Адаптивност

🡐 Назад

RJ45 медни конектори

Лесна инсталация – Медни решения за структурно окабеляване: конектори RJ45

Новите RJ45 медни конектори са в сърцето на LCS³ системата. Те комбинират производителност и скорост на изпълнение. От Сat.5е до Сat.8, конекторите RJ45 отговарят на изискванията за скорост от 1 до 40 Gbps. LCS³ конекторите могат да се терминират без инструменти.

Медни решения за структурно окабеляване

Адаптивност и поддръжка - Медни решения за структурно окабеляване: пач-панели

Новите пач-панели са проектирани изцяло за предно обслужване, за 24 и 48 порта на 1U, което позволява оптимизиране на пространството, лесна поддръжка и последващо надграждане. Предлагат се както стандартни (прави) така и ъглови пач-панели , за монтаж на медни касети или комбинация от фиброоптични и медни касети. В новите касети има бутон за изваждане и позволяват поставяне от 6 до 12 конектора. Пач-панелите са оборудвани със Soluclip система за лесен монтаж, заземяване и сервизиране.

POWER over ETHERNET

PoE - POWER over ETHERNET
лесен и ефективен начин за пренос на данни и звързване на мрежови устройства

PoE е технология, която минимизира броя на кабелите, необходими за инсталиране на мрежово устройство, което води до по-ниски разходи, увеличена гъвкавост и лесна поддръжка. LCS3 конекторите на Legrand са сертифицирани по стандарт PoE ++ (до PoE Type 4) и напълно съвместими с  PoE технологията.
Препоръчително е използването на cat.6 или cat.6A кабели и розетки за PoE оборудване.

PoE ПРИЛОЖЕНИЯ:

 • Безжични точки за интернет достъп
 • Охранителни камери
 • IP телефони
 • Интелигентно LED осветление
 • Датчици за осветление
 • Сградна автоматизация
 • Цифрови табели
 • Високоговорители

PoE ПРЕДИМСТВА

PoE предоставя множество предимства, включително гъвкавост при проектиране, повишена надеждност и лесна употреба поради използването на обща медна технология във всички региони по света.


 • Инсталиране

  Оборудването може да бъде инсталирано навсякъде по света, достатъчно е да имате универсална розетка RJ45. Препоръчително е използването на cat.6 или cat.6A кабели и розетки за PoE оборудване.

 • Увеличена сигурност

  UPS защитават срещу прекъсване на захранването на PoE оборудването.

 • Гъвкавост при проектиране

  PoE устройствата могат лесно да бъдат преместени, без да е необходимо инсталирането на нов електрически контакт. Ethernet оборудването може да бъде свързано навсякъде, където има RJ 45 розетка.

 • Намаляване на разходите

  PoE ви помага да спестите време и пари, като избягвате нуждата от изграждане на стандартна електрическа инфраструктура близо до Ethernet устройствата, за да бъдат захранени.

ФИБРООПТИЧНИ решения за структурно окабеляване

ФИБРООПТИЧНИ решения за структурно окабеляване

LCS³ предлага стандартни и персонализирани решения за изграждане на мрежи с висока плътност от 40 до 100 Gigabits/s. LCS³ фиброоптичните решения включват: - стандартни оборудвани пач-панели до 72 влакна на 1U - модулни фиброоптични панели/чекмеджета до 96 влакна на 1U – фиброоптични касети, за пач-панели с модулна архитектура – панели за ултра висока плътност до 144 влакна на 1U, за касети с MPO/MTP конектори - система за ефективен кабелен мениджмънт - нова система за бърз монтаж. LCS³ серията предлага адаптивно решение за бързо изграждане на сигурна и високопроизводителна връзка, от комуникационния шкаф до розетката на работното място.

решения за центрове за данни, студени коридори

Решения за центрове за данни, студени коридори

Legrand структурната кабелна система LCS³ включва обширно портфолио от комуникационни шкафове и решения за оптимизация на въздушния поток (Aisle Containment) за вашия център за данни или сървърна стая. Серията LCS³ е идеална за инсталация на “blade” сървъри, пач-панели, рутери и оборудване за съхранение на данни. Модулността и гъвкавостта са ключови при проектирането на нашите продукти.

Комуникационни шкафове 19’’ „Open Rack“

Комуникационни шкафове 19’’ „Open Rack“

LCS³ решенията за структурно окабеляване са допълнени от нова серия 19’’ „Open Rack“, комуникационни шкафове за стенен и стоящ монтаж. Добавената стойност на гамата? Гъвкавост съгласно всички изисквания и типове инсталации, независимо дали са центрове за данни или LAN мрежи. LCS³ RACK шкафове осигуряват: - гарантирана гъвкавост, достатъчна товароносимост за пасивно и активно оборудване - лесно инсталиране на кабели, врати и странични панели - значително съкратено време за инсталация.

Комуникационни шкафове MINICUBE

Комуникационни шкафове MINICUBE

MINICUBE е нов микро център за данни включващ механична конструкция с вградени захранване, активно охлаждане и система за мониторинг. Ултра високата производителност и компактни габарити позволяват компаниите да развият своя инфраструктура за посрещане на техните нужди за скорост, сигурност на данните и оптимизиране на енергийната консумация.

PDU – ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ - УНИВЕРСАЛНА ГАМА

PDU – ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ - УНИВЕРСАЛНА ГАМА

Идеално допълнение към LCS³, Legrand PDUs предлагат решения за захранване, подходящи за всякакви конфигурирации на мрежите. Legrand PDUs е широкообхватна универсална серия за захранване на комуникационни шкафове. От Zero-U PDUs до 1U PDU, серията се отличава и с високоиновативни характеристики, като измерване на токовото натоварване, заключваща система за захранващите кабели и въртящ се захранващ кабел на самия блок (PDU). Legrand PDUs са универсални, подходящи за всеки проект, осигуряващи продължителност на електрозахранването за центрове за данни, сървърни стаи и локални IT мрежи.

Вижте повече

catalogue