XL³ S РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ТАБЛА

Гамата разпределителни табла XL³ S е специално проектирана, за да улесни работата на инсталатора.

🡐 Назад

Разпределителни табла XL3S

Устойчивост, здравина и лесна употреба

 

Здравината и надежността на фабрично сглобените табла XL³ S, всеобхватността на серията и големия брой аксесоари предлагащи гъвкавост при инсталаране, са едни от основните предимства на гамата.
Серията XL3 S се състои от 3 групи разпределителни табла, отговарящи на изискванията на всяка инсталация и на всеки проект:

      
  • XL³ S 160 електрически табла за апаратура до 160 A (жилищни и малки търговски обекти)
  •   
  • XL³ S 630 електрически табла за апаратура до 630 A (офис сгради и индустриално приложение)
  •   
  • XL³ S 4000 електрически табла за апаратура до 4000 A (офис сгради и индустриално приложение)
XL³ S 160

XL³ S 160: Модулни табла, готови за употреба

Серията XL³ S 160 е предназначена за жилищни сгради и търговски офиси. Тя е идеална за пазара на дребно и е “ready to use” продукт. Благодарение на новият дизайн, интеграцията на таблата XL³ S е оптимална и много дискретна, особено при версията за скрит монтаж поради плоската рамка.

XL3 S 160 са проектирани така, че да се улесни окабеляването и свързването с подвижните DIN шини. Таблата се доставят с мулти-редови пластрони.

На разположение е широка гама табла: от 2 до 8 реда 24 модула на ред и от 4 до 8 реда 36 модула на ред, версия за открит монтаж и вграден монтаж.

Благодарение на версията с 36 модула на ред, можете да създадете табло с обем до 288 модула, според изискванията на сгради в търговския сектор.

Вижте повече

XL³ S 630

XL³ S 630: Сглобяеми разпределителни табла

Таблата XL³ S 630 са предназначени за жилищни сгради, търговски офиси и сгради с обществено предназначение. Оптимизирани са за стандартните пазар и проекти, като гамата е специално разработена и насочена към асемблаторите и производителите на ел.табла.

С адаптирана система от вертикални и хоризонтални шини, XL3 S 630 са проектирани така, че да улесняват окабеляването и свързването на апаратурата.

На разположение е широка гама табла с 11 използваеми височини от 750мм до 2250 мм. Четири ширини – кабелен отсек, 16, 24 и 36 модула на ред при всички височини. Оборудвани с функционални опори за фиксиране на аксесоарите. Врати и страници се доставят поотделно.

Благодарение на различните аксесоари има много възможности за монтаж на различни устройства при всички размери.

IP30 без врата/IP40 с врата/IP43 със специалния комплект (само за XL3 S 630s).

Вижте повече

XL³ S 4000

XL³ S 4000: Сглобяеми разпределителни табла

Здрав метален корпус

Таблата могат да бъдат конфигурирани за осигуряване на по-голяма гъвкавост в зависимост от избора на прекъсвач.

Доставят се сглобени, за да се спести време за монтаж.

IP30 без врата/IP40 с врата/IP43 със специалния комплект.

Вижте повече

XL3 industry

Здравина, устойчивост и надеждност

XL³ S са метални табла с монолитна конструкция за максимална здравина и гарантирано качество. Продуктите са сертифицирани от независима лаборатория (LOVAG), сглобените табла са в съответствие със стандартите IEC 61439-2 и IEC 61439-3.
Гамата се характеризира още с по-малко време за монтаж, различни аксесоари за закрепване, специално проектирани за лесно сглобяване и завършване на таблото.

catalogue