Решения за работното място

Осигуряват свобода, надежност и гъвкавост на работното място. Позволяват монтиране и вграждане във всякакви повърхности, включително и мебели. Съчетаване с различни дизайни

🡐 Назад

Модули за работното място
Нашите модули за бюро осигуряват гъвкавост и са удобни за употреба и от мобилни потребители и от такива позиционирани на бюро. Модулите лесно се адаптират към всяка мебел, без да се налага пробиване, за да осигурят необходимото захранване.
modules-office
Кабелни канали
Кабелните канали на Legrand са идеалното решение за различни типове сгради, както при изграждането на нови така и за реновирането на офис сгради или малки търговски. DLPlus мини кабелни канали са практични и удобни за употреба у дома.
Кабелни канали
Кутии за вграждане IP44
Идеално решение за вграждане в различни повърхности. Тънкия капак с уникален дизайн и дебелина само 2 mm, прави продукта дискретен и подходящ за всякакъв декор.
 Кутии за вграждане IP44
Pop-up кутии
Нашите ергономични POP-UP кутии осигуряват лесна употреба и предлагат разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. Модулите могат да се монтират на различни места - на бюро, в двоен под или в бетонен под - в зависимост от необходимостта ви за бърза връзка.
Pop-up Кутии