Решения за работното място

Осигуряват свобода, надежност и гъвкавост на работното място. Позволяват монтиране и вграждане във всякакви повърхности, включително и мебели. Съчетаване с различни дизайни

🡐 Назад

Incara™
Legrand предлага гама от функционални, ергономични устройства, предназначени за всяко модерно работно пространство, от офис до хотел, кафене, летище или всяко друго споделено работно пространство. Продуктите от серия INCARA се интегрират лесно във всички видове мебели, така че да се впишат почти незабележимо в ежедневието ви.
Legrand - Серия Incara™
Модули за работното място
Нашите модули за бюро осигуряват гъвкавост и са удобни за употреба и от мобилни потребители и от такива позиционирани на бюро. Модулите лесно се адаптират към всяка мебел, без да се налага пробиване, за да осигурят необходимото захранване.
modules-office
Кабелни канали
Кабелните канали на Legrand са идеалното решение за различни типове сгради, както при изграждането на нови така и за реновирането на офис сгради или малки търговски. DLPlus мини кабелни канали са практични и удобни за употреба у дома.
Кабелни канали
Кутии за вграждане IP44
Идеално решение за вграждане в различни повърхности. Тънкия капак с уникален дизайн и дебелина само 2 mm, прави продукта дискретен и подходящ за всякакъв декор.
 Кутии за вграждане IP44
Pop-up кутии
Нашите ергономични POP-UP кутии осигуряват лесна употреба и предлагат разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. Модулите могат да се монтират на различни места - на бюро, в двоен под или в бетонен под - в зависимост от необходимостта ви за бърза връзка.
Pop-up Кутии