Ключове и контакти

Уникален дизайн и разнообразие от функции, отговарящи на най-високите стандарти

🡐 Назад

Mosaic™: обновен дизайн
Mosaic, емблематична и съвременна серия, с обновен дизайн, за да бъде в отговор на настоящите строителни тенденции. И все пак Mosaic запазва характеристиките, който са гарантирали успеха на серията през годините: форма, модулност, разнообразие от механизми и брилянтния бял цвят.
Legrand BG - Серия Mosaic
Art d’Аrnould
Още от създаването си през 1872г. Arnould
поставя иновациите, технологиите и дизайна в
сърцето на своя бизнес.
Art d’Аrnould
Living Now
Новата серия ключове и контакти Living Now
вечната модна икона, сега и с умни функции.
Living Now
CLASSIA
Серия ключове, контакти, розетки, димери.

Уникална, цялостна модулна гама с функции в италиански и немски стандарт.
Classia
CELIANE™
CELIANE предлага най- голямото разнообразие от функции, цветове и материали на пазара. Тя пленява със своя уникален дизайн. Изразителни, иновативни технологии и материали: матирани, сатенени, гланцирани, лъскави пластмаси, полиран и оксидиран метал, дърво, керамика, порцелан, стъкло и т.н. Гама от материали и цветове в перфектна хармония с дома.
celiane
VALENA™
Черното е новото бяло. Елегантно и изискано, черното навлиза във вашия интериор, като придава характер и добавя декоративна нотка.
Valena with netatmo
AXOLUTE
AXOLUTE съчетава дизайн и технология във всеки детайл. Алуминиева неръждаема стомана, стъкло, дърво, камък, кожа, технологична и висококачествена пластмаса - това са истинските материали, от които се произвеждат декоративните рамки AXOLUTE
AXOLUTE
LIVING LIGHT
LIVING LIGHT - една серия, в която дизайн и технология се срещат. Изключителен финиш, безкрайни комбинации от функции, възможност да изразите себе си и да добавите нотка индивидуалност в дома си.
LIVING LIGHT
NILOE™
NILOE - съвременен дизайн и качество на разумна цена. Серията NILOE предлага решение за всеки ваш проект и лесно хармонизира с всеки интериор. Серията се произвежда в заводи сертифицирани по ISO 14001, обръща се внимание на всяка активност свързана с влиянието върху околната среда.
NILOE
FORIX™
Компактно и надеждно решение, подходящо за жилищни, търговски и административни сгради.
FORIX
КОНЗОЛИ ЗА ГИПСОКАРТОН
Ново поколение конзоли за гипсокартон: всеки иновативен детайл е създаден, за да направи работата ви по-лесна и бърза като гарантира още по-професионален резултат.
КОНЗОЛИ ЗА ГИПСОКАРТОН