Електрически табла, прекъсвачи и аксесоари

Legrand предлага комплексна оферта за всеки тип инсталация. Сериите RX³, DX³ и модулни разпределителни табла могат да бъдат комбинирани с широка гама продукти, за достигане на високо професионално техническо ниво.

🡐 Назад

Разпределителни табла Practibox S
Отлично проектирана гама, в съответствие с всички инсталационни практики в света. Висока потребителска оценка, заради разнообразието от размери на модулните разпределителни табла, както и бързата им инсталация и окабеляване. Таблата са с отличен дизайн, специално съобразен с жилищния сектор и подходящ за къщи, апартаменти и малки офис сгради. Тази гениална гама има безброй предимства и гарантирано Legrand качество.
Разпределителни табла Practibox S
Прекъсвачи RX³
Новата серия прекъсвачи RX³ отговаря на основните изисквания на жилищни и малки бизнес сгради, като предпазва от къси съединения, пренапрежение и различни неизправности.
Прекъсвачи RX3
Катодни отводители
Пълна гама катодни отводители за всички нива на риск. Устройствата осигуряват защита на инсталацията от пренапрежение и предпазват електроуредите ви.
Катодни отводители
DX³ STOP ARC
Устройствата за откриване на електрическа дъга (AFDD) Legrand DX³ Stop Arc предпазват от повреди причинени от появата на дъга, както и от претоварване, късо съединение и токов удар (само за версията с ДТЗ)
DX³ STOP ARC