Звънци, домофони и осветление

Иновативни решения, лесни за употреба и инсталация. Персонализирайте дома си и бъдете в крак с новите тенденции.

🡐 Назад

Умни видеодомофони
Готови видеодомофонни решения за еднофамилни или двуфамилни къщи със здрав входен панел и вътрешни видео панели.
Умни видеодомофони
Видеодомофонни комплекти
Решение лесно за употреба, предлагащо: лесна инсталация, възможност за разширяване на системата с допълнителни вътрешни панели, входни панели и CCTV камера, 2-проводни и 4-проводни решения, основни видеодомофонни функции
Видеодомофонни комплекти
CLASSE 300X
Новият CLASSE 300X13E вътрешен видео панел превръща всеки дом в свързан дом, който лесно може да се управлява от вкъщи или от разстояние чрез смартфон
CLASSE 300X
Звънци
Комплекти безжични радио звънци, готови за инсталиране бързо и лесно. Оригинален дизайн от Legrand, проектирани за жилищни и малки търговски сгради.
Звънци
Датчици за движение
Пестенето на енергия е най-важният въпрос за всички: предлагаме ви изчистен дизайн и гъвкаво решение според вашите потребности. Датчиците за движение на Legrand работят за вас, спестявайки енергия напълно автоматично. Те са идеaлни за общи пространства (коридори, тоалетни и др.) Инсталирайки датчик, ръчното изключване на осветлението остава в миналото.
Датчици за движение
CLASSE 300 EOS
Classe 300EOS with Netatmo е нов 2-проводен handsfree вътрешен видео панел, с Wi-Fi свързаност, с вграден гласов асистент Amazon Alexa.
CLASSE 300 EOS