Skip to main content
Logo print

Three Phase UPS | Legrand Bulgaria

Трифазен UPS

Трифазните UPS са с мощности от 10 kVA до 2,1 MVA за осигуряване на непрекъсваемо захранване за големи електрически товари. UPS могат да бъдат с конвенционална или модулна архитектура, с вградени или външни батериини шкафове, според нуждата от автономност.

ups

Висока ефективност, сигурност и мащабируемост


Широкото разпространение на UPS системите обикновено произтича от нарастващата необходимост от качествено електрозахранване, защитата на оборудване, данни и процеси, които са от решаващо значение за бизнеса. Съвременните технологии, вложени в UPS-ите гарантират тяхната висока ефективност (PF=1), компактни габарити, голяма автономия на батерии и до 70% рециклируемост на вложените в тях компоненти.

single-phase UPS range

Legrand UPS: отличителни характеристики


Висока ефективност: Иновативният дизайн и високото качество на използваните компоненти позволяват на нашия UPS да постигне до 96,5% ефективност, което води до значителни икономии на енергия.

Екологично устойчиви продукти: UPS, създадени с максимално внимание към околната среда: над 70% рециклируемост на вложените в тях компоненти. Производството, експлоатацията и извеждането от употреба на UPS са с фокус върху намаляване на въглеродния отпечатък.

Усъвършенствана технология: Технологията за онлайн двойно преобразуване (VFI-SS-111) осигурява висококачествено захранване и максимална енергийна ефективност и защита на захранваното оборудване.

UPS

Трифазни категории UPS


Конвенционален: Онлайн UPS с двойно преобразуване с DSP микропроцесори за прецизен, постоянен контрол на всички измервания и на веригата за коригиране на фактора на мощността (PFC). Технология без трансформатор за висококачествено производство на енергия с до 96% ефективност

Модулен: Модулният UPS позволява захранването да бъде оразмерено точно според изискванията, без да се изключва бъдещо разширение. Те са съставени от „стандартни“ модули, които могат да се добавят към съществуващи конфигурации, за да се увеличи тяхната мощност или време за архивиране. Тяхната иновативна модулна система осигурява възможно най-високото ниво на резервиране.

keor_compact

KEOR COMPACT


 On-line двойно конвертиране. Мощност: 10-15-20 kVA.

keor_t_evo

KEOR T EVO


KEOR T UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, използва 3-стъпална IGBT технология, PWM високочестотна технология, тип двойно конвертиране (On-Line Double Convertion). KEOR T позволява свързване в паралел, за да има N+X резервираност. Номиналните мощности са съответно 10-15-20-30-40-60-80-100-120kVA. Батериите са необслужваеми, оловно-кисели, клапанно регулирани и капсуловани (тип VRLA). Разположени са се вътре в UPS, в специални чекмеджета или в отделен външен шкаф за батерии.

keor_hp

KEOR HP


Keor HP UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, използва 3-стъпална IGBT технология, PWM високочестотна технология, тип двойно конвертиране (On-Line Double Convertion). KEOR HP позволява свързване в паралел, за да има N+X резервираност.

Номиналните мощности са съответно 100-125-160-200-250-300-400-600-800kVA.

keor_hpe

KEOR HPE


Keor HPE UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, използва 3-стъпална IGBT технология, PWM високочестотна технология, тип двойно конвертиране (On-Line Double Convertion). KEOR HPE позволява свързване в паралел, за да има N+X резервираност. Номиналните мощности са съответно 60-80-100-125-160-200-300kVA. Батериите са оловно-кисели, клапанно регулирани и капсуловани, намират се вътре в UPS-а. (при 60-80kVA).

keor_xpe

KEOR XPE


Keor XPE е цялостна мащабируема UPS система, базирана на 250 kVA или 300 kVA захранващи блокове и може да достигне до 2,1 MVA номинална мощност.

TRIMOD MCS

TRIMOD MCS


Серията MCS е проектирана в съответствие с EN 50171 и е идеалното решение за монтаж в сгради, подчинени на правилата за пожарна безопасност.

KEOR MOD

KEOR MOD


Keor MOD е трифазен UPS, с високочестотна технология PWM, тип двойно конвертиране (On-Line Double Conversion), модулна архитектура, с възможност за конфигуриране N+X резервираност. Осигурява номинални мощности от 25W до 250kW и позволява паралелно свързване към идентични или различни UPS-си до 600kW. Батериите са оловно-кисели, клапанно регулирани и капсуловани, намират се вътре в UPS-а до 125kW. Keor MOD е идеалното решение за всички критични компютърни приложения, като Центровете за данни.

TRIMOD HE

TRIMOD HE


TRIMOD HE UPS гарантира непрекъсваемост на захранването, с високочестотна технология PWM, тип двойно конвертиране (On-Line Double Conversion), модулна архитектура, с възможност за конфигуриране N+X резервираност. Съставени са от индивидуални монофазни силови модули, които се саморезервират и самоконфигурират. Номинални мощности 10-80kW. Батериите са оловно-кисели, клапанно регулирани и капсуловани, намират се вътре в UPS-а или в отделен батериен шкаф, в специални чекмеджета.

UPSaver

UPSaver е базиран на UPS с висока мощност


UPSaver е UPS с висока мощност, базиран на горещо мащабируеми 333 kVA модули. Тя може да достигне до 2,67 MVA в единична единица. Единичните модули могат да бъдат паралелни до 21 MVA. UPSaver е идеалното решение за центрове за данни и критични за ИТ бизнес приложения, осигурявайки най-висока надеждност и наличност. Гъвкавостта на системата е проектирана да се адаптира към критичните и променящи се изисквания на центъра за данни. С най-съвременни компоненти, UPSaver е една от най-компактните, ефективни и напълно адаптивни системи за защита на захранването.

title
PLAY

KEOR MOD

Трифазно непрекъсваемо захранване на линия с двойно преобразуване с PWM високочестотна технология, модулна архитектура


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури относно нашите UPS. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

UPS


UPS Каталог EN 2023
pdf23.34 MB