Skip to main content
Logo print

Smarther with Netatmo | Legrand Bulgaria

КОМФОРТ И ЕНЕРГОСПЕСТЯВАНЕ

Свързаният термостат Smarther with Netatmo и приложението Home + Control ви гарантират интелигентно управление на температурата във вашия дом. Благодарение на сензорния дисплей управлявате термостата с едно докосване, от разстояние чрез смартфон с инсталирано приложение или гласово.

Data center

Smarther термостат: ефективно управление на температурата


Smarther е иновативно решение създадено в отговор очакванията на хората за повече комфорт и по-добра енергийна ефективност. Умният термостат е бързо и лесно за инсталиране решение, което помага да се намали електропотреблението си и месечките сметки. LED индикаторите на сензорния екран визуализират важна информация, като стайна температура, зададена температура, ниво на влажност.

smarther with netatmo

Фин дизайн със стъклен ефект


Минималистичен и изтънчен дизайн, тънък корпус и стъклен финиш – термостата Smarther with Netatmo е универсален и подходящ за всеки стил. Предлага се в 3 цвята – бял, черен и крем, за вграден или открит монтаж. Дискретната бяла светлина има декоративен ефект, но и информира потребителя като му помага да се ориентира в различните функции.

Racks and cooling

Smarther with Netatmo - управлявате отоплението и електроконсумацията


Сензорният интерфейс на термостата показва околната температура или нивото на влажност. По всяко време и с едно просто докосване, може да регулирате температурата според потребностите си и да активирате предварително зададени сценарии въз основа на вашите навици благодарение на приложението Home + Control. Може да включите функцията „Boost“, за да активирате отоплението или охладителна система за ограничено време (30, 60 или 90 минути), независимо от зададената програма и температура на околната среда. Ако се наложи да отсъствате от дома за няколко дни, чрез приложението може да създадете и да модифицирате сценарии с различни температурни нива (например да активирате режим “против замръзване”), без значение от автоматичните настройки.

smarther with netatmo

Режим „Boost“ - повече комфoрт


Функцията “Ускорен режим” активира отоплението или охлаждането за ограничен период от време (30, 60 или 90 мин.), без значение от профилните настройки и температурата на стаята. Този режим спестява енергия, защото след изтичане на зададения период може да сте сигурни, че отоплението или охлаждането са изключени.

Геолокация: безсмислено е да отоплявате жилището си ако няма никой у дома


Благодарение на приложението термостатът винаги знае къде сте и помага да оптимизирате разходите си. А когато използвате гласовото управление чрез гласови асистенти може да зададете местоположение според навиците ви. Това ви позволява да спестявате енергия чрез изключване отоплението, когато излезете.

smarther netatmo valves

Максимален комфорт във всяка стая


Термостатът Smarther with Netatmo e съвместим с интелигентните термоглави Netatmo. Така можете да задавате и управлявате температурата във всяка стая поотделно за осигуряване на максимален комфорт. С едно и също приложение може да управлявате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове.

Home+Control App

Home + Control App


С приложението Home + Control всичко е по-лесно: Управлявате термостата от разстояние, лесно и интуитивно Създавате и променяте седмичните сценарии Управлявате термостата от няколко смартфона и различни потребителски профили Контролирате няколко термостата в един и същи дом или в различни домове Управлявате актуализациите на термостата В допълнение можете да управлявате и свързаните си ключове и контакти, използвайки същото приложение: Управление и мониторинг на осветление, щори, включени в свързаните контакти електроуреди, мониторинг на електроконсумацията Активиране и персонализиране на сценарии Гласово управление Можете да управлявате Smarther with Netatmo и гласово, чрез някои от гласовите асистенти Siri (Apple), Google Assistant, Amazon Alexa. Просто трябва да кажете: GOOGLE: “Set the kitchen to automatic” или AMAZON: “Alexa, increase the living room temperature by 3°C” или APPLE: “Siri, set the temperature to 20°C”.


title
PLAY

Smarther with Netatmo

Инсталация и управление


Свързани каталози

Тук ще намерите каталози и брошури за умен термостат Smarther with Netatmo. Открийте още каталози (технически ръководства, ръководства за потребителя и др.) на общата страница с каталози както и на всяка продуктова страница.

Smarther with Netatmo


СВЪРЗАН ТЕРМОСТАТ SMARTHER
pdf1.42 MB