Skip to main content
Logo print

Цифрова инфраструктура | Legrand Bulgaria

Надеждни, ефикасни и мащабируеми инфраструктури на центрове за данни

За да отговорим на Вашите конкретни изисквания, ние проектираме и създаваме иновативни решения като: табла, охлаждане за комуникационни шкафове, захранване, структурно окабеляване и управление на достъпа. Също така, повече от 30 години, много компании се доверяват на Legrand Data Center Solutions като техен надежден партньор.

datacenter solutions

Решения за центрове за данни


Отделът на Легранд, наречен "Решения за Центрове за Данни" е част от Legrand Group и има за задача да предлага най-новите технологии и модулни решения, които да отговорят на специфичните за клиентите и развиващите се бизнес изисквания към центровете за данни. Ключовите характеристики на предлаганите решения са: - Непрекъснатост и ефективност при т.нар. „Зелени“ сухи трансформатори – Green T.HE - Гъвкавост, бърза инсталация и последваща поддръжка при шинопроводите системи - Оптимизирани размери при шинопровнодите и UPS-те - Дълъг експлоатационен живот - С внимание към околната среда – рециклируеми вложени материали.

data centers white space legrand

Студени/топли коридори


Свободностоящите коридори Minkels позволяват разширяване според бюджета и изискванията на инфраструктурата - инвестиция, когато е необходима. Решението ефективно разделя топлите и студените въздушни потоци, като целта е оптимизиране мощността, а от там и инвестицията в прецизна климатична система.

data centers white space legrand

Сървърни комуникационни шкафове


Minkels предлага широка гама от комуникационни шкафове подходящи за инсталиране на активно и пасивно комуникационно оборудване. Модулността и гъвкавостта винаги са основен приоритет в процеса на проектиране.

data centers white space legrand

Решения за активно охлаждане


U System предлага решения за активно охлаждане, базирано на H2O (вода) и DX (хладилен агент), когато не разполагате с двоен под или окачен таван. Тези модули обикновено се поставят между 19" шкафове и това се нарича „ in-row cooling“.

data centers white space legrand

LCS³ 19" рамки (open frames)


19" рамки (open frames) подсигуряват икономична монтажна платформа за активно оборудване, докато регулируемата стойка позволява да се настрoят всичките 4 монтажни релси, дори след като шкафът е бил закрепен към пода. Предните и задните водачи позволяват бърза корекция на оборудването.

data centers white space legrand

Интелигентни PDU устройства


iPDU устройства на Raritan, печелили редица международни награди, ни предлагат възможност за отдалечено наблюдение в реално време, добавяне на сензори за контрол на околната среда и управление на захранването към активното оборудване. Целта е да се предвидят потенциални проблеми, за да се предприемат навреме нужните мерки за предотвратяването им. Последната серия PX4 предлага стотици модели с опции като оптимизирана собствена консумация, специална блокировка срещу случайно изключване на захранващите кабели, универсални изходи С13 / С19 в едно.

data centers white space legrand

LCS³ системи за структурно окабеляване


Високоскоростна свързаност към повече от 200 милиона устройства: Legrand премина от стандартни към премиум медни и оптични решения за структурно окабеляване.

data centers white space legrand

KVM-OVER-IP Суичове


KVM-over-IP суичовете на Raritan от корпоративен клас предлагат на потребителя дистанционен достъп на ниво BIOS и контрол на множество сървъри, за да се увеличи времето за непрекъсната работа и подобрена продуктивност. Потребители с различно ниво на достъп могат да имат едновременен достъп до едно и също активно устройство, както и да се възползват от 4К видео стрийминг.

data centers white space legrand

Централизиран сървърен достъп и контрол


Осъществявайте достъп и контролирайте информационни инфраструктури от една система, на BIOS ниво, с KVM “out of band” и сериен достъп до голямо разнообразие от компютърни и серийни устройства.

data centers white space legrand

Сензори за околната среда


Plug-and-play сензорите на Raritan измерват параметрите на околната среда в сървърните помещения: температура, влажност, въздушен поток, течове, вибрации и други. Събраната информация позволява да се предотвратят възможни прекъсвания в работата на активното оборудване.

data centers white space legrand

Автоматично включване на резервното захранване (АВР)


Интелигентните хибридни АВР-ри предотвратяват спиране на активни устройства само с едно вградено захранване. АВР-ите осигуряват мигновено превключване към резервния източник благодарение на комбинацията между стандартните електромеханични релета и така наречените електронни ключове.


homepage_banner_2_260924.jpg

Надеждни, ефективни и мащабируеми решения за центрове за данни

 

Увеличете възможностите на вашия център за данни с нашите авангардни решения с възможност за персонализиране, проектирани за максимална производителност и енергийна ефективност.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ